Shutters

Ruimte creëren zonder concessies te doen aan de ruimte waarin u leeft. Dat bereikt u met een Premia kastenwand. Premia staat voor premium kwaliteit. U merkt het aan de geruisloze aluminium schuifdeuren en de manier waarop uw kastenwand naadloos overgaat in uw interieur. Reken gerust op uitgekiende oplossingen, bijvoorbeeld als u een schuine wand heeft, waar u een schuifdeursysteem op maat onder wilt laten plaatsen. Met Premia zult u op geen enkele wijze hinder ondervinden van beperkingen op het gebied van maatvoering. De kastenwanden worden vervaardigd uit zeer degelijke materialen. U heeft een ruime keuze als het gaat om kleuren, dessins en (spiegel)glas.

VTH Kasten

Vloeren

an image

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een kamer. Modern, klassiek, landelijk. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan hard of zacht zijn en de diverse kleuren spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van uw kamer.

Gordijnen

an image

De juiste raambekleding zorgt voor comfort. Dat is niet alleen prettig voor de mens, maar draagt ook veel bij aan energiebesparing.
Raambekleding beïnvloedt het binnenklimaat. Door de lichtinval, het tegenhouden en de reflectie van fel licht en warmte kan raambekleding het woon- en werkcomfort bepalen.
Een aangenaam comfortabel binnenklimaat draagt bij aan arbeidsproductiviteit en energiebesparing. Advies over goed ontworpen en slim toegepaste raambekleding kan Fraval Woninginrichting u bieden.

Horren

an image

Onze horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

VTH Inloopkasten, ruimte om te leven

´s Ochtends aankleden zonder uw partner wakker te maken, direct vinden wat u zoekt en ruime opbergmogelijkheden. Een inloopkast creëert rust en zorgt voor een opgeruimde slaapkamer. Heeft u de ruimte ervoor beschikbaar, dan zal VTH Kasten graag een inloopkast voor u ontwerpen die exact voldoet aan uw ideeën over ruimte en praktisch comfort. Uw inloopkast kan worden voorzien van een prachtige schuifwand die niet zal doen vermoeden welke ruimte men erachter aantreft. De combinatie van de mooiste materialen en een naadloos perfecte constructie zorgt voor een perfect resultaat. Denk bijvoorbeeld eens aan goed doordachte extraatjes, zoals gericht aangebrachte verlichting of een stopcontact voor, bijvoorbeeld, een strijkijzer.

VTH Kasten, vouw- en draaideurkasten, vorm en functie in balans

Een uitgekiend en duurzaam systeem vindt u terug in de kasten van Flexia. Dankzij de vouwdeuren bereikt u een ongekend gebruiksgemak, gekoppeld aan welhaast onbegrensde opbergmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een panoramakast over de gehele lengte van uw slaapkamer of een vouwdeurkast onder een schuine wand. De kasten van Flexia zijn schitterend van buiten en worden met liefde voor het meubelmakersvak voor u vervaardigd. Let bijvoorbeeld op vernuftige details, zoals deuren met comfortabele demping. De binnenzijde mag er ook zijn. Wij delen deze volledig in aan de hand van uw gebruiksbehoeften.

Kastsystemen VTH kastenKastsystemen VTH Kasten

“Er was maar één echte oplossing om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal benut werd.”


VTH Kasten

Hoogtepunten

INSPIRATIE MAGAZINE

Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt uw klant het meest aan? Laat uw klant de vele mogelijkheden van de DESSO HOME collecties ontdekken en plaats onderstaande link naar het Inspiratie Magazine op uw website.

Bekijk hier de digitale versie van het Inspiratie Magazine >

Horren

Fraval Woninginrichting is Unilux dealer.

Scherp geprijsde horren van een goede kwaliteit
De horren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij Fraval Woninginrichting aan het juiste adres.


Unilux horren

Lees meer...


Tapijtrevolutie
Fraval is Yunieq dealer geworden.
Yunieq is een vloer waarmee je kunt creëren. Jouw eigen wereld, zoals jij die graag ziet en deelt. Voel de ongeëvenaarde zachtheid, de luxe uitstraling en verwonder je over het glansgaren. Maar Yunieq is meer dan design. Yunieq heeft unieke eigenschappen die tapijt in een heel ander daglicht zetten. Yunieq is duurzaam, luchtzuiverend en vuil- en vlekafstotend. Yunieq is voor unieke mensen. Yunieq is uniek.
Lees meer...

Living Heat®: infrarood vloerverwarming

Met een infrarood vloerverwarming wordt een koude ruimte omgezet in een heerlijk warme vloer en een aangename warme omgeving. Vloerverwarming geeft een constante en zeer comfortabele warmte zonder hete luchtstromen of luidruchtige ventilatoren. Het ontbreken van lelijke radiatoren maakt plaatsing van meubels gemakkelijker en zorgt voor een veiliger woonomgeving zonder blootgesteld te worden aan hete radiatoren. Ook is er geen sprake van stof- en/of bacteriën-circulatie. Lees meer...

Advertentie

T.F.D. Floor tile

VTH Kasten
Een kast als een maatpak.
Fraval is dealer geworden van VTH Kasten.
Iedere kamer in uw woning heeft een eigen karakter. Er is maar één oplossing de beste als u er voor wilt zorgen dat die ruimte optimaal benut wordt. U denkt dan niet meteen aan pasklare oplossingen zoals die er voor iedereen zijn, maar aan een fraaie maatwerkkast die het eigen karakter van uw ruimte volledig intact laat.
Lees meer...

Advertentie

Unilux Raamhorren

Contact Info
an image
Fraval Woninginrichting
Rijksweg Zuid 55, 6071 HV Swalmen
Email: info@fraval.nl

Tel: 0475 501190