Bedden Matras

Een bed moet er mooi uitzien. Maar van een goed bed mag u veel meer verlangen. Een bed dat er prachtig uitziet verzekert u niet van een goede nachtrust. Een bed dat goed ventileert doet dat wel. Ervaar zelf waarom!

Van nature beweegt een lichaam zich gedurende de slaap. Dit is van belang voor een goede bloedcirculatie en gewrichten. Ook de huid kan daardoor beter ademen. Als draaien moeizaam gaat, dan verstoort dat uw nachtrust. De juiste ondersteuning, daar gaat het om. De ondersteuning van de natuurlijke lichaamshouding, door zonering in matras en kussen op de juiste hoogte, zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten ontspannen zijn, waardoor zij optimaal herstellen van de dag. Hierdoor begint u fit aan de nieuwe dag. Als u op een matras ligt, ontstaat er druk op die plaatsen waar de matras het meest wordt belast. Het is voor uw lichaam van belang dat deze druk niet te hoog wordt.

Vloeren

an image

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een kamer. Modern, klassiek, landelijk. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan hard of zacht zijn en de diverse kleuren spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van uw kamer.

Gordijnen

an image

De juiste raambekleding zorgt voor comfort. Dat is niet alleen prettig voor de mens, maar draagt ook veel bij aan energiebesparing.
Raambekleding beïnvloedt het binnenklimaat. Door de lichtinval, het tegenhouden en de reflectie van fel licht en warmte kan raambekleding het woon- en werkcomfort bepalen.
Een aangenaam comfortabel binnenklimaat draagt bij aan arbeidsproductiviteit en energiebesparing. Advies over goed ontworpen en slim toegepaste raambekleding kan Fraval Woninginrichting u bieden.

Horren

an image

Onze horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

De slaap bestaat uit verschillende cycli, met verschillende vormen van slaap; van licht tot diep. Eén cyclus bestaat uit vijf stadia. Deze stadia onderscheiden zich van elkaar door de mate van hersenactiviteit en oogbeweging (Eye Movement). Bij de eerste vier stadia is de oogbeweging langzaam. Deze stadia heten dan ook ´Non Rapid Eye Movement´ (non REM-slaap). Alleen in het laatste stadium is er snelle oogbeweging, ´Rapid Eye Movement´, vandaar de term REM-slaap.

Lichte slaap

De stadia 1 en 2 worden wel de lichte slaap genoemd. Stadium 1 is de overgangsfase tussen waken en slapen en duurt ongeveer 7,5 minuut. De oogbeweging wordt langzaam. U hebt moeite om de ogen open te houden en valt uiteindelijk in slaap. Stadium 2 is het begin van de echte slaap. U wordt niet meer van elk geluid wakker, maar als u wordt gewekt in deze fase heeft u nog niet het gevoel diep te hebben geslapen hebben. Dit stadium duurt 10 tot 25 minuten.

Diepe slaap

De stadia 3 en 4 vormen de diepe slaap. Ongeveer 30 minuten na het inslapen begint stadium 3. Dit is de overgangsfase naar de diepe slaap. Uw ademhaling wordt helemaal regelmatig, uw hartritme daalt, uw spieren raken totaal ontspannen. En na ongeveer 45 minuten start stadium 4. Ademhaling en hartritme zijn op hun laagst. Als u uit deze slaap gewekt wordt, bent u gedesoriënteerd en heeft u tijd nodig om u te realiseren waar u bent.

REM-slaap

Het laatste stadium, stadium 5, is het zogenaamde REM-slaap stadium. Snelle oogbewegingen zijn kenmerkend voor dit gedeelte van de slaapcyclus. Fase 5 wordt ook wel het droomstadium genoemd. Wordt iemand uit deze fase gewekt, dan is de kans groot dat hij een redelijk samenhangend verslag kan geven van de droom waar hij uit is gehaald.

Na de REM-slaap stadium ontwaakt u doorgaans kort (meestal onbewust) en begint de hele slaapcyclus weer van vooraf aan. Gemiddeld gebeurt dat zo’n 7 tot 10 keer per nacht. Het aandeel REM-slaap varieert per slaapcyclus. In de eerste cyclus is het klein, in de derde en met name de vierde slaapcyclus neemt het toe. Non-REM slaap komt verhoudingsgewijs meer voor tijdens de eerste en tweede cyclus.

“Een bed moet er mooi uitzien. Maar van een goed bed mag u veel meer verlangen.”


Hoogtepunten

INSPIRATIE MAGAZINE

Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt uw klant het meest aan? Laat uw klant de vele mogelijkheden van de DESSO HOME collecties ontdekken en plaats onderstaande link naar het Inspiratie Magazine op uw website.

Bekijk hier de digitale versie van het Inspiratie Magazine >

Horren

Fraval Woninginrichting is Unilux dealer.

Scherp geprijsde horren van een goede kwaliteit
De horren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij Fraval Woninginrichting aan het juiste adres.


Unilux horren

Lees meer...


Tapijtrevolutie
Fraval is Yunieq dealer geworden.
Yunieq is een vloer waarmee je kunt creëren. Jouw eigen wereld, zoals jij die graag ziet en deelt. Voel de ongeëvenaarde zachtheid, de luxe uitstraling en verwonder je over het glansgaren. Maar Yunieq is meer dan design. Yunieq heeft unieke eigenschappen die tapijt in een heel ander daglicht zetten. Yunieq is duurzaam, luchtzuiverend en vuil- en vlekafstotend. Yunieq is voor unieke mensen. Yunieq is uniek.
Lees meer...

Living Heat®: infrarood vloerverwarming

Met een infrarood vloerverwarming wordt een koude ruimte omgezet in een heerlijk warme vloer en een aangename warme omgeving. Vloerverwarming geeft een constante en zeer comfortabele warmte zonder hete luchtstromen of luidruchtige ventilatoren. Het ontbreken van lelijke radiatoren maakt plaatsing van meubels gemakkelijker en zorgt voor een veiliger woonomgeving zonder blootgesteld te worden aan hete radiatoren. Ook is er geen sprake van stof- en/of bacteriën-circulatie. Lees meer...

Advertentie

T.F.D. Floor tile

VTH Kasten
Een kast als een maatpak.
Fraval is dealer geworden van VTH Kasten.
Iedere kamer in uw woning heeft een eigen karakter. Er is maar één oplossing de beste als u er voor wilt zorgen dat die ruimte optimaal benut wordt. U denkt dan niet meteen aan pasklare oplossingen zoals die er voor iedereen zijn, maar aan een fraaie maatwerkkast die het eigen karakter van uw ruimte volledig intact laat.
Lees meer...

Advertentie

Unilux Raamhorren

Contact Info
an image
Fraval Woninginrichting
Rijksweg Zuid 55, 6071 HV Swalmen
Email: info@fraval.nl

Tel: 0475 501190