Bedden Lattenbodem

De lattenbodems bij Fraval Woninginrichting zijn leverbaar van vast tot volledig elektrisch verstelbaar. Met de instelbare heup- en schoudercomfort-zone kunt u zelf bepalen hoeveel de lattenbodem dient te reageren op de indrukking door uw lichaam.

Vloeren

an image

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een kamer. Modern, klassiek, landelijk. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan hard of zacht zijn en de diverse kleuren spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van uw kamer.

Gordijnen

an image

De juiste raambekleding zorgt voor comfort. Dat is niet alleen prettig voor de mens, maar draagt ook veel bij aan energiebesparing.
Raambekleding beïnvloedt het binnenklimaat. Door de lichtinval, het tegenhouden en de reflectie van fel licht en warmte kan raambekleding het woon- en werkcomfort bepalen.
Een aangenaam comfortabel binnenklimaat draagt bij aan arbeidsproductiviteit en energiebesparing. Advies over goed ontworpen en slim toegepaste raambekleding kan Fraval Woninginrichting u bieden.

Horren

an image

Onze horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

Uw nachtrust kan worden ingedeeld in 3 fasen: ontspannen, in slaap vallen en slapen.

Ontspannen

Het is bevorderlijk voor de slaap wanneer uw geest tot rust komt voor het slapengaan. Een verstelbaar bed biedt u de mogelijkheid om in een comfortabele houding nog een half uurtje te lezen (zorg voor een leeslamp die alleen de pagina´s belicht), televisie te kijken of te praten, zonder dat u moeilijk hoeft te doen met opgepropte kussen en andere primitieve hulpmiddelen. Bij een verstelbare bedbodem is het van belang dat niet alleen het rugdeel omhoog gaat, maar ook het beendeel, eventueel met een knik ter hoogte van de knieën. Als het beendeel niet omhoog kan, schuift u langzaam maar zeker onderuit.

In slaap vallen

Het is niet eenvoudig om de overgang tussen wakker zijn en slapen aan te geven. Het is eerder een geleidelijk proces dan een abrupte overgang. Onze lichaamstemperatuur daalt en de geheugenfunctie verandert. Langzaam zijn we ons minder bewust van de omgeving. Om de lichaamstemperatuur te laten dalen, geeft het lichaam vocht af in de vorm van transpiratie. Dat vocht verdampt op de huid, een proces waarbij warmte aan het lichaam wordt onttrokken.

Slapen

Slaap is een toestand van lichamelijke rust en een laag bewustzijnsniveau. Algemeen wordt aangenomen dat slaap vooral een herstellende functie heeft voor het lichaam en de hersenen.

“Algemeen wordt aangenomen dat slaap vooral een herstellende functie heeft voor het lichaam en de hersenen.”


Hoogtepunten

INSPIRATIE MAGAZINE

Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt uw klant het meest aan? Laat uw klant de vele mogelijkheden van de DESSO HOME collecties ontdekken en plaats onderstaande link naar het Inspiratie Magazine op uw website.

Bekijk hier de digitale versie van het Inspiratie Magazine >

Horren

Fraval Woninginrichting is Unilux dealer.

Scherp geprijsde horren van een goede kwaliteit
De horren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij Fraval Woninginrichting aan het juiste adres.


Unilux horren

Lees meer...


Tapijtrevolutie
Fraval is Yunieq dealer geworden.
Yunieq is een vloer waarmee je kunt creëren. Jouw eigen wereld, zoals jij die graag ziet en deelt. Voel de ongeëvenaarde zachtheid, de luxe uitstraling en verwonder je over het glansgaren. Maar Yunieq is meer dan design. Yunieq heeft unieke eigenschappen die tapijt in een heel ander daglicht zetten. Yunieq is duurzaam, luchtzuiverend en vuil- en vlekafstotend. Yunieq is voor unieke mensen. Yunieq is uniek.
Lees meer...

Living Heat®: infrarood vloerverwarming

Met een infrarood vloerverwarming wordt een koude ruimte omgezet in een heerlijk warme vloer en een aangename warme omgeving. Vloerverwarming geeft een constante en zeer comfortabele warmte zonder hete luchtstromen of luidruchtige ventilatoren. Het ontbreken van lelijke radiatoren maakt plaatsing van meubels gemakkelijker en zorgt voor een veiliger woonomgeving zonder blootgesteld te worden aan hete radiatoren. Ook is er geen sprake van stof- en/of bacteriën-circulatie. Lees meer...

Advertentie

T.F.D. Floor tile

VTH Kasten
Een kast als een maatpak.
Fraval is dealer geworden van VTH Kasten.
Iedere kamer in uw woning heeft een eigen karakter. Er is maar één oplossing de beste als u er voor wilt zorgen dat die ruimte optimaal benut wordt. U denkt dan niet meteen aan pasklare oplossingen zoals die er voor iedereen zijn, maar aan een fraaie maatwerkkast die het eigen karakter van uw ruimte volledig intact laat.
Lees meer...

Advertentie

Unilux Raamhorren

Contact Info
an image
Fraval Woninginrichting
Rijksweg Zuid 55, 6071 HV Swalmen
Email: info@fraval.nl

Tel: 0475 501190