Buitenzonwering Screens

Voordelen screens:

 • Is recht op het raam gemonteerd en heeft geen uitstekende delen:
 • Zeer voordelige en effectieve vorm van zonwering;
 • Filteren invallend (zon)licht, maar geeft toch voldoende uitzicht naar buiten;
 • Is geschikt bij zijdelingse zon inval van een laagstaande zon;
 • Ook voor windgevoelige plaatsen en grotere hoogten zoals flatgebouwen;
 • Het speciale doek van de screens is goed bestand tegen alle weersinvloeden.
 • Vloeren

  an image

  Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een kamer. Modern, klassiek, landelijk. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan hard of zacht zijn en de diverse kleuren spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van uw kamer.

  Gordijnen

  an image

  De juiste raambekleding zorgt voor comfort. Dat is niet alleen prettig voor de mens, maar draagt ook veel bij aan energiebesparing.
  Raambekleding beïnvloedt het binnenklimaat. Door de lichtinval, het tegenhouden en de reflectie van fel licht en warmte kan raambekleding het woon- en werkcomfort bepalen.
  Een aangenaam comfortabel binnenklimaat draagt bij aan arbeidsproductiviteit en energiebesparing. Advies over goed ontworpen en slim toegepaste raambekleding kan Fraval Woninginrichting u bieden.

  Horren

  an image

  Onze horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

  Screens zorgen voor een uitstekende zonwering voor het raam. De warmte wordt goed buiten gehouden bij minimaal ruimteverlies. Screens zijn leverbaar in diverse modellen en doeken.

  Buitenzonwering Screens

  “Screens zijn leverbaar in diverse modellen en doeken.”


  Hoogtepunten

  INSPIRATIE MAGAZINE

  Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt uw klant het meest aan? Laat uw klant de vele mogelijkheden van de DESSO HOME collecties ontdekken en plaats onderstaande link naar het Inspiratie Magazine op uw website.

  Bekijk hier de digitale versie van het Inspiratie Magazine >

  Horren

  Fraval Woninginrichting is Unilux dealer.

  Scherp geprijsde horren van een goede kwaliteit
  De horren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij Fraval Woninginrichting aan het juiste adres.


  Unilux horren

  Lees meer...


  Tapijtrevolutie
  Fraval is Yunieq dealer geworden.
  Yunieq is een vloer waarmee je kunt creëren. Jouw eigen wereld, zoals jij die graag ziet en deelt. Voel de ongeëvenaarde zachtheid, de luxe uitstraling en verwonder je over het glansgaren. Maar Yunieq is meer dan design. Yunieq heeft unieke eigenschappen die tapijt in een heel ander daglicht zetten. Yunieq is duurzaam, luchtzuiverend en vuil- en vlekafstotend. Yunieq is voor unieke mensen. Yunieq is uniek.
  Lees meer...

  Living Heat®: infrarood vloerverwarming

  Met een infrarood vloerverwarming wordt een koude ruimte omgezet in een heerlijk warme vloer en een aangename warme omgeving. Vloerverwarming geeft een constante en zeer comfortabele warmte zonder hete luchtstromen of luidruchtige ventilatoren. Het ontbreken van lelijke radiatoren maakt plaatsing van meubels gemakkelijker en zorgt voor een veiliger woonomgeving zonder blootgesteld te worden aan hete radiatoren. Ook is er geen sprake van stof- en/of bacteriën-circulatie. Lees meer...

  Advertentie

  T.F.D. Floor tile

  VTH Kasten
  Een kast als een maatpak.
  Fraval is dealer geworden van VTH Kasten.
  Iedere kamer in uw woning heeft een eigen karakter. Er is maar één oplossing de beste als u er voor wilt zorgen dat die ruimte optimaal benut wordt. U denkt dan niet meteen aan pasklare oplossingen zoals die er voor iedereen zijn, maar aan een fraaie maatwerkkast die het eigen karakter van uw ruimte volledig intact laat.
  Lees meer...

  Advertentie

  Unilux Raamhorren

  Contact Info
  an image
  Fraval Woninginrichting
  Rijksweg Zuid 55, 6071 HV Swalmen
  Email: info@fraval.nl

  Tel: 0475 501190