Markiezen

Voordelen van buitenzonwering: Voordelen screens:

 

Is recht op het raam gemonteerd en heeft geen uitstekende delen:

Zeer voordelige en effectieve vorm van zonwering;

Filteren invallend (zon)licht, maar geeft toch voldoende uitzicht naar buiten;

Is geschikt bij zijdelingse zon inval van een laagstaande zon;

Ook voor windgevoelige plaatsen en grotere hoogten zoals flatgebouwen;

Het speciale doek van de screens is goed bestand tegen alle weersinvloeden.

Voordelen uitvalschermen:

Traditionele en tijdloze vorm van raamzonwering, verkrijgbaar in vele typen en kleuren;

Vooral geschikt aan de voorzijde van woningen en met vaste of windvaste armen;

Voorzien van vaste of windvaste armen, je kunt er niet onderdoor lopen;

Uitgebreide mogelijkheden om een uitvalscherm te motoriseren.

Voordelen markiezen:

Fraai type buitenzonwering dat met name past bij jaren ´30 woningen;

Tegenwoordig in meerdere materiaalsoorten verkrijgbaar, zoals hardhout en aluminium;

Er bestaan varianten zoals een markisolet, dat is een combinatie van een screen, uitvalscherm en markies;

Mogelijkheid om markiezen te motoriseren met een speciale Somfy motor.

Vloeren

an image

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een kamer. Modern, klassiek, landelijk. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan hard of zacht zijn en de diverse kleuren spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van uw kamer.

Gordijnen

an image

De juiste raambekleding zorgt voor comfort. Dat is niet alleen prettig voor de mens, maar draagt ook veel bij aan energiebesparing.
Raambekleding beïnvloedt het binnenklimaat. Door de lichtinval, het tegenhouden en de reflectie van fel licht en warmte kan raambekleding het woon- en werkcomfort bepalen.
Een aangenaam comfortabel binnenklimaat draagt bij aan arbeidsproductiviteit en energiebesparing. Advies over goed ontworpen en slim toegepaste raambekleding kan Fraval Woninginrichting u bieden.

Horren

an image

Onze horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

SunCircle

Voor meer informatie over de Somfy-motor voor buitenzonwering en voor meer informatie over buitenzonwering, kunt u kijken op de website van SunCircle.

Lees meer...

Markiezen

Markiezen zijn niet alleen zeer functioneel. Ze geven vrijwel elk pand ook meer stijl en allure. Ongeacht of het nu gaat om een woning, een winkel, een hotel of een restaurant. De romantische uitstraling werkt uitnodigend op passanten en inspirerend op architecten. Door de gebogen vorm zijn ze geen obstakel voor ramen en deuren. Deze kunnen er altijd vrij onderdoor draaien. De gesloten zijkanten zorgen ervoor dat ook de zijzon wordt geweerd.

Bovendien reduceren ze de windgevoeligheid van de totale constructie tot een absoluut minimum. Aangezien de markies een luifel voor het venster vormt, worden de felle zonnestralen gefilterd tot een zacht licht. Met als prettige bijkomstigheid dat de binnentemperatuur aangenaam blijft. Het uitzicht en het contact met de buitenwereld blijft vrijwel volledig bestaan.

Markiezen zijn er zowel met een eersteklas vuren- of hardhouten frame als met een aluminium markiesprofiel. De markies is voorzien van een PVC-lakfolie of van een hoogwaardig, uit één stuk geweven, acryldoek. Deze stof is rot- en schimmelvrij, licht- en kleurecht, vuil- en waterafstotend. Er is keuze uit vele dessins en uni-kleuren. Voor de bediening kunt u kiezen uit een nylonkoord met koordkikker, een staaldraadwindwerk of een Somfy elektromotor.

Knikarmschermen

Knikarmschermen vormen een unieke uitbreiding van woonplezier en bieden horecazaken en andere ondernemingen extra verkoopsruimte met een ultieme uitstraling.

Oogstrelende vormgeving en absolute duurzaamheid. Functioneel en uiterst doeltreffend : weert de zon en biedt beschutting tijdens een zomerbui of koele avond.

De knikarmen zorgen voor een vrije doorloop onder het scherm, traploos instelbaar tot een uitval van 4m.

Uitvoering in aluminium en afgewerkt met een polyesterbeschermlaag. Het aluminium “geraamte” is verkrijgbaar in alle ral-kleuren.

Leverbaar in een “slimme” cassette, waarin de armen en het doek in gesloten toestand perfect opgeborgen en volledig beschermd zijn tegen allerlei schadelijke weersinvloeden. Geschikt voor muur- en plafondbevestiging, bijvoorbeeld: montage onder balkons.

Meerdere schermen kunnen makkelijk nagenoeg onzichtbaar aan elkaar gekoppeld worden tot een breedte van 15m.

Schier onbeperkte keuze in doeken, effen, patroondessins of streepmotieven. Duurzame acryldoeken ; waterdicht, vet- en vuilafstotend, kleurecht, rot- en schimmelvrij, UV-werend, behandeld tegen insecten.

Kan motorisch bediend worden met schakelaar of afstandsbediening. Uiteraard kunnen knikarmschermen volledig geautomatisseerd worden.

Maximaal gebruiksplezier door uitbreidingsmogelijkheden met verlichtings- en verwarmingssystemen.

“Knikarmschermen vormen een unieke uitbreiding van woonplezier en bieden horecazaken en andere ondernemingen extra verkoopsruimte met een ultieme uitstraling.”


Hoogtepunten

INSPIRATIE MAGAZINE

Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt uw klant het meest aan? Laat uw klant de vele mogelijkheden van de DESSO HOME collecties ontdekken en plaats onderstaande link naar het Inspiratie Magazine op uw website.

Bekijk hier de digitale versie van het Inspiratie Magazine >

Horren

Fraval Woninginrichting is Unilux dealer.

Scherp geprijsde horren van een goede kwaliteit
De horren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij Fraval Woninginrichting aan het juiste adres.


Unilux horren

Lees meer...


Tapijtrevolutie
Fraval is Yunieq dealer geworden.
Yunieq is een vloer waarmee je kunt creëren. Jouw eigen wereld, zoals jij die graag ziet en deelt. Voel de ongeëvenaarde zachtheid, de luxe uitstraling en verwonder je over het glansgaren. Maar Yunieq is meer dan design. Yunieq heeft unieke eigenschappen die tapijt in een heel ander daglicht zetten. Yunieq is duurzaam, luchtzuiverend en vuil- en vlekafstotend. Yunieq is voor unieke mensen. Yunieq is uniek.
Lees meer...

Living Heat®: infrarood vloerverwarming

Met een infrarood vloerverwarming wordt een koude ruimte omgezet in een heerlijk warme vloer en een aangename warme omgeving. Vloerverwarming geeft een constante en zeer comfortabele warmte zonder hete luchtstromen of luidruchtige ventilatoren. Het ontbreken van lelijke radiatoren maakt plaatsing van meubels gemakkelijker en zorgt voor een veiliger woonomgeving zonder blootgesteld te worden aan hete radiatoren. Ook is er geen sprake van stof- en/of bacteriën-circulatie. Lees meer...

Advertentie

T.F.D. Floor tile

VTH Kasten
Een kast als een maatpak.
Fraval is dealer geworden van VTH Kasten.
Iedere kamer in uw woning heeft een eigen karakter. Er is maar één oplossing de beste als u er voor wilt zorgen dat die ruimte optimaal benut wordt. U denkt dan niet meteen aan pasklare oplossingen zoals die er voor iedereen zijn, maar aan een fraaie maatwerkkast die het eigen karakter van uw ruimte volledig intact laat.
Lees meer...

Advertentie

Unilux Raamhorren

Contact Info
an image
Fraval Woninginrichting
Rijksweg Zuid 55, 6071 HV Swalmen
Email: info@fraval.nl

Tel: 0475 501190