Shutters

Vinylvloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Eenvoudig in onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag. Comfortabel door de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren.

Ook is er een geweven vinylsoort dat uitermate geschikt is voor balkons. Het heeft een antislip oppervlak, is kleurecht, geschikt voor vochtige ruimtes en gemakkelijk in onderhoud

Vloeren

an image

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een kamer. Modern, klassiek, landelijk. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan hard of zacht zijn en de diverse kleuren spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van uw kamer.

Gordijnen

an image

De juiste raambekleding zorgt voor comfort. Dat is niet alleen prettig voor de mens, maar draagt ook veel bij aan energiebesparing.
Raambekleding beïnvloedt het binnenklimaat. Door de lichtinval, het tegenhouden en de reflectie van fel licht en warmte kan raambekleding het woon- en werkcomfort bepalen.
Een aangenaam comfortabel binnenklimaat draagt bij aan arbeidsproductiviteit en energiebesparing. Advies over goed ontworpen en slim toegepaste raambekleding kan Fraval Woninginrichting u bieden.

Horren

an image

Onze horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

PVC/vinylstroken zijn erg populair door de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en hygiëne. Dit zijn de belangrijkste kenmerkend voor PVC/vinylstroken.

PVC/vinylstroken hebben een contactgeluidverbetering van 4dB en in combinatie met een ondervloer als Jumpax zelfs 11 dB. PVC/vinylstroken zijn daarmee en uitstekende oplossing voor gebruik in appartementen.

Door een lage warmtedoorgangsweerstand zijn PVC/vinylstroken ook uiterst geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC/vinylstroken zijn geschikt voor zowel zwaar woongebruik als projectmatig gebruik.

vinylstroken Mflor

Designflooring

Op de website van Designflooring kunt u meer informatie vinden over PVC/vinylstroken. U kunt de collectie bekijken en treft daar informatie aan over accessoires en onderhoud.

Designflooring

Lees meer...

Beautifloor

Op de website van Beautifloor kunt u meer informatie vinden over PVC/vinylstroken. U kunt de collectie bekijken en treft daar informatie aan over accessoires en onderhoud.

Lees meer...

“PVC/vinylstroken zijn erg populair door de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en hygiëne.”


Hoogtepunten

INSPIRATIE MAGAZINE

Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt uw klant het meest aan? Laat uw klant de vele mogelijkheden van de DESSO HOME collecties ontdekken en plaats onderstaande link naar het Inspiratie Magazine op uw website.

Bekijk hier de digitale versie van het Inspiratie Magazine >

Horren

Fraval Woninginrichting is Unilux dealer.

Scherp geprijsde horren van een goede kwaliteit
De horren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij Fraval Woninginrichting aan het juiste adres.


Unilux horren

Lees meer...


Tapijtrevolutie
Fraval is Yunieq dealer geworden.
Yunieq is een vloer waarmee je kunt creëren. Jouw eigen wereld, zoals jij die graag ziet en deelt. Voel de ongeëvenaarde zachtheid, de luxe uitstraling en verwonder je over het glansgaren. Maar Yunieq is meer dan design. Yunieq heeft unieke eigenschappen die tapijt in een heel ander daglicht zetten. Yunieq is duurzaam, luchtzuiverend en vuil- en vlekafstotend. Yunieq is voor unieke mensen. Yunieq is uniek.
Lees meer...

Living Heat®: infrarood vloerverwarming

Met een infrarood vloerverwarming wordt een koude ruimte omgezet in een heerlijk warme vloer en een aangename warme omgeving. Vloerverwarming geeft een constante en zeer comfortabele warmte zonder hete luchtstromen of luidruchtige ventilatoren. Het ontbreken van lelijke radiatoren maakt plaatsing van meubels gemakkelijker en zorgt voor een veiliger woonomgeving zonder blootgesteld te worden aan hete radiatoren. Ook is er geen sprake van stof- en/of bacteriën-circulatie. Lees meer...

Advertentie

T.F.D. Floor tile

VTH Kasten
Een kast als een maatpak.
Fraval is dealer geworden van VTH Kasten.
Iedere kamer in uw woning heeft een eigen karakter. Er is maar één oplossing de beste als u er voor wilt zorgen dat die ruimte optimaal benut wordt. U denkt dan niet meteen aan pasklare oplossingen zoals die er voor iedereen zijn, maar aan een fraaie maatwerkkast die het eigen karakter van uw ruimte volledig intact laat.
Lees meer...

Advertentie

Unilux Raamhorren

Contact Info
an image
Fraval Woninginrichting
Rijksweg Zuid 55, 6071 HV Swalmen
Email: info@fraval.nl

Tel: 0475 501190