Tapijt Desso Christal

Tapijt heeft veel voordelen en gunstige eigenschappen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat tapijt vaak tegemoet komt aan de meest uiteenlopende wensen en eisen die men stelt aan een vloerbedekking. Tapijt is warm, comfortabel, zacht en sfeervol, maar ook modisch, luxe en decoratief. Bovendien is tapijt praktisch overal toepasbaar en bij Fraval Woninginrichting in vele soorten en kleuren verkrijgbaar.


Geluiddempend

In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, de tv, de radio, het getik van hakken al gauw onaangenaam. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie. Indien u tapijt in woon-, slaapkamer, op de trap en in de gang legt, hebben de buren geen last van de levenslust van u en/of uw gezin.


Energiebesparend

Tapijt isoleert warmte. De stilstaande lucht tussen de pooldraden vormt als het ware een barrière voor het ´weglekken´ van warmte naar de constructievloer. Hoe langer de polen, hoe meer lucht er vastgehouden wordt, hoe meer tapijt de warmte isoleert. Tapijt met een foamrug of het gebruik van ondertapijt werkt, dankzij ontelbare luchtbelletjes, extra warmte-isolerend.


Behaaglijk

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt doordat tapijt warmte en sfeer uitstraalt.


Tapijt Desso RodinTapijt Desso Conga

Traplopers

Een traploper is niet alleen voor een klassiek interieur, maar ook voor een modern interieur geschikt. Het is een toegevoegde waarde voor uw trap en hal. De keuze in traplopers is enorm. Het plaatsen van een traploper vergt veel geduld en precisie, met een ouderwetse instelling en liefde voor het vak wordt er door de vakmensen van Fraval Woninginrichting ruimschoots de tijd genomen om van uw trap een kunstwerk te maken. De onderstaande foto is hiervan een bewijs:


Traploper FravalTraploper Fraval

Vloeren

an image

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een kamer. Modern, klassiek, landelijk. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan hard of zacht zijn en de diverse kleuren spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van uw kamer.

Gordijnen

an image

De juiste raambekleding zorgt voor comfort. Dat is niet alleen prettig voor de mens, maar draagt ook veel bij aan energiebesparing.
Raambekleding beïnvloedt het binnenklimaat. Door de lichtinval, het tegenhouden en de reflectie van fel licht en warmte kan raambekleding het woon- en werkcomfort bepalen.
Een aangenaam comfortabel binnenklimaat draagt bij aan arbeidsproductiviteit en energiebesparing. Advies over goed ontworpen en slim toegepaste raambekleding kan Fraval Woninginrichting u bieden.

Horren

an image

Onze horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

Ieder mens is uniek. En geeft daar voortdurend uitdrukking aan. Door zijn kleding, door zijn gedrag. Door zich te omringen met dingen die hij mooi vindt en die aansluiten bij zijn levensstijl. Daarmee laten mensen op hun eigen, persoonlijke en unieke wijze zien wie ze zijn. Waar ze voor staan. En hoe ze in de wereld staan.


Voor mensen met een eigen en eigenzinnig karakter, die door anderen worden getypeerd als smaakvol en trendy, is er nu Yunieq. Een nieuw lifestylemerk om zich mee te onderscheiden. Yunieq is voor unieke mensen. Yunieq is uniek. Net als jij.


Jouw smaak, jouw unieke uitstraling, weerspiegelt zich in jouw kleding en de inrichting van jouw woning. Daarom passen jij en Yunieq bij elkaar. Omdat je met deze vloerbekleding jouw persoonlijkheid en kernwaarden kunt etaleren. En meteen het binnen- en buitenklimaat aanmerkelijk verbetert, waarmee je op jouw manier bijdraagt aan een gezondere leefwereld. Voor jezelf en de mensen om je heen. Yunieq geeft kleur aan jouw woning. Yunieq geeft kleur aan jou.


Yunieq

Yunieq

Zo mooi is tapijt magazine

“Yunieq is a lifestyle.
In Yunieq komt je lifestyle volledig tot uitdrukking. Yunieq is uniek. Net als jij. ”


Hoogtepunten

INSPIRATIE MAGAZINE

Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt uw klant het meest aan? Laat uw klant de vele mogelijkheden van de DESSO HOME collecties ontdekken en plaats onderstaande link naar het Inspiratie Magazine op uw website.

Bekijk hier de digitale versie van het Inspiratie Magazine >

Horren

Fraval Woninginrichting is Unilux dealer.

Scherp geprijsde horren van een goede kwaliteit
De horren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij Fraval Woninginrichting aan het juiste adres.


Unilux horren

Lees meer...


Tapijtrevolutie
Fraval is Yunieq dealer geworden.
Yunieq is een vloer waarmee je kunt creëren. Jouw eigen wereld, zoals jij die graag ziet en deelt. Voel de ongeëvenaarde zachtheid, de luxe uitstraling en verwonder je over het glansgaren. Maar Yunieq is meer dan design. Yunieq heeft unieke eigenschappen die tapijt in een heel ander daglicht zetten. Yunieq is duurzaam, luchtzuiverend en vuil- en vlekafstotend. Yunieq is voor unieke mensen. Yunieq is uniek.
Lees meer...

Living Heat®: infrarood vloerverwarming

Met een infrarood vloerverwarming wordt een koude ruimte omgezet in een heerlijk warme vloer en een aangename warme omgeving. Vloerverwarming geeft een constante en zeer comfortabele warmte zonder hete luchtstromen of luidruchtige ventilatoren. Het ontbreken van lelijke radiatoren maakt plaatsing van meubels gemakkelijker en zorgt voor een veiliger woonomgeving zonder blootgesteld te worden aan hete radiatoren. Ook is er geen sprake van stof- en/of bacteriën-circulatie. Lees meer...

Advertentie

T.F.D. Floor tile

VTH Kasten
Een kast als een maatpak.
Fraval is dealer geworden van VTH Kasten.
Iedere kamer in uw woning heeft een eigen karakter. Er is maar één oplossing de beste als u er voor wilt zorgen dat die ruimte optimaal benut wordt. U denkt dan niet meteen aan pasklare oplossingen zoals die er voor iedereen zijn, maar aan een fraaie maatwerkkast die het eigen karakter van uw ruimte volledig intact laat.
Lees meer...

Advertentie

Unilux Raamhorren

Contact Info
an image
Fraval Woninginrichting
Rijksweg Zuid 55, 6071 HV Swalmen
Email: info@fraval.nl

Tel: 0475 501190